Srpski fudbaleri složni: Teško nam je pao poraz, ali pobedićemo Gruziju

Autor:

Sport

06.10.2017

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović priznao je da naš nacionalni tim uplašeno ušao u meč sa Austrijom.

RepublikaFoto: fss.rs
Naši reprezentativci se nisu proslavili u Beču

Srbija je u Beču poražena od selekcije Austrije 3:2 u 9. kolu grupe D kvalifikacija za SP. Naša selekcija je i pored poraza zadržala prvo mesto u grupi,

- Uzrok poraza trebalo bi da tražimo u nama, a ne u igri Austrije. Odigrali smo ispod proseka. Moramo ujutro da se probudimo kao da se ovaj meč nije ni igrao, jer nas već u ponedeljak čeka nova utakmica sa Gruzijom. Biće to još teži meč nego ovaj u Beču. Nadam se da ćemo ipak stići do Rusije, jer smo dosadašnjim partijama u kvalifikacijama zaslužili da igramo na SP - istakao je Ivanović.

Srpski reprezentativac Dušan Tadić ističe da "orlovi" imaju sve u svojim rukama.

 - Moramo da pobedimo Gruziju. Nema straha među igračima. Moramo da ostanemo maksimalno koncentrisani i da slavimo u ponedeljak. Pristup utakmici u Beču nije bilo loš, ali desilo se što se desilo. Voleli bismo i mi da smo mogli večeras da završimo posao, ali eto dogodilo se nešto drugo - rekao je Dušan Tadić.

 Antonio Rukavina je istakao da je celom timu teško pao poraz od Austrije.

 - Nije se mnogo pričalo u svlačionici posle meča. Svima nam je teško pao poraz. Očekivali smo mnogo drugačiji ishod, ali šta je tu je. Očigledno je nemoguće da kvalifikacije završimo bez poraza. Ovo je bila naša najlošija partija, ali moramo da podignemo glavu i nastavimo dalje. Trebalo bi da analiziramo ovaj meč. Sada je najbitnije da se koncentrišemo na ponedeljak i meč s Gruzijom rekao je Rukavina.

Mijat Gaćinović rekao je da je cela ekipa odigrala loše u porazu od Austrije.

 - Stvarno je bilo loše, mogu da krenem od sebe, ali smo i kao ekipa delovali loše. Nije sve izgubljeno, treba da se okrenemo utakmici sa Gruzijom, da pobedimo na domaćem terenu i plasiramo se u Rusiju - rekao je Gaćinović i dodao:

 - Ja sam odigrao loše, ali nisam bio jedini. Nisam zadovoljan kako sam igrao, svi treba da se pogledamo... Nije sve izgubljeno, nije smak sveta kao što se kod nas uvek gleda kad se izgubi, kao da je neko umro. Svi koji igramo u inostranstvu znamo da se to nigde tako ne gleda osim kod nas, ali danas smo zaslužili kritike. Idemo dalje, da se okrenemo utakmici sa Gruzijom. Nadam se da ćemo pobediti i prikazati bolju igru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading