(VIDEO) Ovo je Krulova tajna za odbranu penala

Autor:

Sport

05.03.2020

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim Krul je postao neočekivani heroj pobede Noriča i eliminacije Totenhema iz FA Kupa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tm Krul

Holandski golman je bio ključ prolaska Kanarinaca u narednu rundu tako što je zaustavio dva penala koje su Spursi izveli u toj penal-seriji, dok je jedan otišao van okvira gola. Totehem je dao dva gola iz pet šuteva.

Najzanimljivija stvar u celoj priči je da je Krul na svojoj flašici vode, na bidonu, imao zapisano poimence gde koji igrač Totenhema šutira. Napisao je svoja predviđanja, obavio pravu pripremu i to mu se isplatilo.

Kada se sve završilo, Krul je otkrio svoju "tajnu" i pokazao flašicu sa imenima navijačima i kamerama. Međutim, uprkos ovom triku, Krul je oduvek važio za specijalistu za penale.

Sećamo se Svetskog prvenstva 2014. godine kada je Luj van Gal zamenio Jaspera Silesena u 119. minutu i uveo Krula pred penal-seriju protiv Kostarike. Epilog - Holandija je prošla dalje. Bila je to veoma riskantna odluka, ali se ispostavila savršeno ispravnom.

Realno, Krul nikako nije bio pod znakom pitanja za Totenhem. Znao je da može doći do penala, spremio se, odranio dva, jedan je Totenhem promašio.

Priprema se ovoga puta pokazala kao izuzetno bitna, iako mnogi penale nazivaju lutrijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading