(VIDEO) Iliev: Partizan je izgledao kao raštimovana banda, a onda sam pronašao ovog igrača

Autor:

Sport

05.03.2020

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gost ‘Balkan info’ kanala bio je nekadašnji sportski direktor Partizana Ivica Iliev koji je govorio o crno-belima iz svog perioda do danas.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Iliev

Zanimljiva priča vodila se oko dovođenja stranaca u Humsku. Ivica Iliev imao je veliki broj pogođenih pojačanja od Leonarda i Evertona preko Tavambe i Rikarda Gomeša do Sejdube Sume. 

Na udaru se našao zbog poslednje navedenog, ali se ispostavilo da omaleni vezista nije greška, u šta se najbolje uverio sadašnji trener Savo Milošević. Ipak, najzanimljivija priča bila je oko dolaska Evertona Luiza iz Švajcarske.

– Everton je bio prvi. Za svakog igrača je posebna priča. Partizan je tada delovao bez krvi, da ne kažem kao raštimovana banda, tražio sam igrača koji to može da veže. Sa svojim tadašnjim saradnikom sam gledao sam sve ponuđene igrače i na red je došao momak koji je igrao u istom klubu kao Everton. Gledao ga je tri-četiri puta i saradnik mi je rekao da nije ono što ja tražim, ali da ima kvalitet. Pustili smo utakmicu i posle deset minuta sam rekao hoću ovog igrača. Složio se samnom, u dva sata ujutro smo zvali da se raspitamo oko Evertona. Tog trenutka sam rekao da je to ono što Partizanu treba – rekao je Ivica Iliev i nastavio o Leonardu:

– Dok sam vozio u Rakovici stigao mi je predlog za pojačanje, gledao sam 30 sekundi i sve mi je bilo jasno, gledao sam samo kako da mu spustim cenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading