(VIDEO) Omladinci Ajaksa možda dolaze u Beograd: Golman "kopljanika" ušao u 93. minutu, odbranio tri penala i pogotkom izbacio Atletiko Madrid!

Autor:

Sport

03.03.2020

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omladinci fudbalskog kluba Ajaks plasirali su se u četvrtfinale Lige šampiona za mlade nakon što su posle boljeg izvođenja jedanaesteraca eliminisali vršnjake iz ekipe Atletiko Madrida!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/AFC Ajax
Slavlje omladinaca Ajaksa!

Potpuni junak plasmana "kopljanika" među osam najboljih u Evropi je mladi golman Dan Rajzinger koji je odlukom trenera ušao u igru u završnici meča ne bi li pomogao u penal seriji.

Menadžer mladog tima Ajaksa Džon Hetinga kao da je "nanjušio" da bi Rajzinger mogao da bude junak, jer je svog rezervnog golmana ubacio u 93. minutu upravo da bi branio penale.

Rajziner je uspeo da odbrani tri penala Madriđana, a onda i pogodi odlučujući čime je poslao Ajaks na mogući megdan sa Crvenom zvezdom u Beogradu. 

Crveno-beli će pre susreta sa Ajaksom morati da u sredu eliminišu Midtijaland na stadionu Voždovca od 16 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading