Tumbaković može da odahne: Radonjić spreman za Norvešku!

Autor:

Sport

03.03.2020

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobre vesti dobio je selektor Ljubiša Tumbaković. Krilni napadač Marseja Nemanja Radonjić, koji je operisao pubičnu kost 18. februara, biće potpuno spreman za duel u Oslu 26. marta

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Radonjić

Da ne bi igrao u bolovima srpski reprezentativac je rešio da ode na hirurški zahvat, a prema prvim procenama oporavak je trebalo da traje dve nedelje.

Radonjić rehabilitaciju odrađuje u Beogradu kod nadzorom trenera Andreje Milutinovića, kojem je jedna od specijalnosti da igrače "vraća u život" i sprema za povratak na teren brže nego što se to očekuje, prenosi Mozzartsport. Njegova procena je bila da će nekadašnjeg asa Zvezde spremiti za ekspresan povratak u trenažni pogon, iako su francuski lekari govorili da Nemanju čeka bolovanje od mesec i po dana.

Isti izvior navodi da Radonjić neće biti u kombinaciji za tim Marseja za predstojeću utakmicu sa Amijenom narednog vikenda, ali će sto odsto biti na raspolaganju treneru Vilasu-Boasu protiv Monpeljea, 14. marta. Samim tim, brzonogi napadač će biti u punoj formi za utakmicu godine kada je reprezentacija Srbije u pitanju, protiv Norveške u Oslu.

Inače, Radonjić nije propustio da bude uz crveno-bele protiv Vojvodine i Partizana. 

Srbija meč sa Norveškom igra 26. marta, a ukoliko "orlovi" odrade posao finale je zakazano za 31. marta sa Izraelom ili Škotskom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading