Ne ide bez komentara profesora Vuletića na derbi: Parada ponosa na jedan šut u okvir gola, jedan nedosuđeni penal za Partizan...

Autor:

Sport

03.03.2020

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

162. "večiti" derbi nije opravdao očekivanja, pa već polako pada u zaborav, ali da se to ne bi desilo oglasio se potpredsednik fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić

Saopštenje Vladimira Vuletića prenosimo vam u celosti.

- Zurlama i talambasima, ocenjujući prethodni derbi kao "najgori u njegovoj istoriji" predstavnici kluba podno tenka, slavodobitno uzvikuju da su "preponosni" što nisu poraženi. Nakon tri derbija bez gola u mreži protivnika, nakon prethodnog bez šuta u okvir protivničkog gola, kada im je golman istumban, sada traje parada ponosa na jedan šut u okvir gola, jedan nedosuđeni penal za Partizan i jedan kvazinjegoševski namig nakon simulacije prekršaja. Taj modus operandi podno tenka poznat je i uobičajen. Ono što, međutim, ostaje i dalje u domenu misterije je pitanje dokle se stiglo sa već višegodišnjim uvođenjem VAR tehnologije u srpski fudbal, koji još nije umro a ka’ će – ne znamo- stoji u saopštenju koje je potpisao potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading