Vlasnik Milana izgubio kompas: Boban oteran sa San Sira, otkaz se sprema i legendarnom Maldiniju!

Autor:

Sport

02.03.2020

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji hrvatski fudbaler Zvonimir Boban više nije sportski direktor Fudbalskog kluba Milan, prenose italijanski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Milana

On je otpušten sa mesta sportskog direktora, posle samo sedam meseci provedenih na ovoj funkciji, a preostala je samo službena potvrda.

Njegov odlazak posledica je loše saradnje sa vlasnicima kluba, pre svih Ivanom Gazidisom, predstavnikom američkog investicionog fonda Eliot.

Zvonimir Boban

Kako se navodi, kap koja je prelila čašu bio je Bobanov intervju za Gazetu delo Sport u kojem je kritikovao čelnike rosonera, što ga je na kraju koštalo posla.

Takođe, postojalo je različito viđenje u kom pravcu bi Milan trebalo da se razvija

 

- Naš san je da već sutra napravimo nešto. Ali, Eliot ima drugačiju viziju i želi da izgradi ekipu oko mladih talenata, poput Arsenala - rekao je nedavno Boban.

Bobana bi na mestu sportskog direktora trebalo da zameni Ralf Rangnik, a klub će, po svemu sudeći, napustiti i Paolo Maldini, koji je od prošlog leta obavljao funkciju tehničkog direktora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading