Holand: Što se čudite, ja to radim ceo život

Autor:

Sport

02.03.2020

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Borusije Dotrmund Erling Holand iza sebe ima fantastičnu sezonu u dresu Milionera ili bolje rečeno fantastičnih 556 minuta od kako je u januarskm prelaznom roku došao iz Salcburga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Erling Holand

Norveški reprezentativac postigao je već 12 golova u samo devet utakmica i ekspresno osvojio srca navijača nemačkog kluba.

Holand je istakao da nije previše impresioniran svojim brojkama jer je jednostavno znao da će jednog dana biti tako.

 - Nemojte da se čudite, ja to radim ceo život. To sam radio kao klinac, a radim i sad. Uvek sam znao da ću biti dobar fudbaler, ali nisam očekivao da će se sve odvijati tako brzo. Sviđa mi se to - rekao je Holand.

Osvrnuo se i na brojne ponude evropskih giganata kao što su Mančester Junajted, ali njegov menadžer Mino Rajola odlučio je da ga pošalje u Nemačku.

 - Znao sam i pre za Borusijine navijače, ali druga je priča kad igraš za taj klub. Od prvog trenutka kada se pojavila opcija dolaska u Dortmund bio sam 'zagrejan'. Sviđa mi se klub, sviđa mi se istorija i način na koji Borusija funkcioniše. Navijači su briljantni i od prvog dana se ovde osećam kao kod kuće - naglasio je Holand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading