"Srbi su me prihvatili ko rođenog brata"!

Autor:

Sport

02.03.2020

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojvodina je vezala dve prvenstvene pobede, najpre je pao Radnički (3:0) na "Karađorđu" u sredu, zatim i Voždovac (2:1) u Beogradu prekjuče, a stub odbrane Novosađana u oba meča bio je Slavko Bralić (27), štoper rodom iz Splita, koji je zimus stigao iz grčke Larise.

RepublikaFoto: FK Vojvodina
Slavko Bralić

Jedini Hrvat u Superligi za Srpski telegraf objašnjava kako je prihvaćen u Srpskoj Atini i otkud ideja da dođe baš u našu zemlju.

- Verujte mi da su me saigrači i svi u klubu prihvatili ko brata rođenog! Momci se sjajno ophode prema meni, zaista nemam niti jedan problem za sada ni sa kim. Kod mene dileme nije bilo kada je stigla ponuda Vojvodine, razgovarao sam sa direktorom i trenerom i za sekundu smo se dogovorili. Nisam imao strah zbog toga što kao Hrvat iz Splita dolazim u Srbiju jer nisu važne ni boja kože, ni veroispovest, pa ni nacionalna pripadnost, svi smo mi ljudi - ističe nekadašnji igrač Larise, Nefčija, Širokog Brijega i Osijeka.

RepublikaFoto: FK Vojvodina

On je dodao da je Balkan oduvek plodno tlo za fudbalske talente.

- Ima dobrih igrača, posebno mladih, i u Srbiji i u Hrvatskoj. Na osnovu dve utakmice koje sam dosad odigrao mogu da primetim da je sličan kvalitet fudbala u Superligi i HNL, s tim da je nešto bolja infrastruktura u Hrvatskoj i možda medijski zastupljenija liga. Na moju žalost, kao navijača Hajduka, Dinamo dominira u Hrvatskoj i teško da će se u skorije vreme to promeniti. Vidim da je ovde Zvezda najjača, blizu su treće titule u nizu - zaključio je Bralić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading