Natho iskren: Nismo grizli za pobedu...

Autor:

Sport

02.03.2020

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Partizana Bibras Natho govorio je za klupski sajt posle remija u "večitom" derbiju. Iskusni fudbaler smatra je takav ishod najrealniji.

RepublikaFoto: Starsport
Bibras Natho

- U prvom delu utakmice nismo odigrali dobro i nismo našli najbolju opciju da poboljšamo napad. U drugom delu smo bili bolji, ali moram reći da smo i u prvom delu imali nekoliko kontranapada, ali nismo očigledno bili dovoljno skoncentrisani. Za ovakvu utakmicu nije potrebna dodatna motivacija da bismo rekli da je neko više ili manje motivisan već mislim da su oba tima pre želela da ne izgube ovu utakmicu i zato je na kraju završena nerešeno- rekao je Natho.

Zvezda je ostala na 11 bodova prednosti.

- Jeste velika razlika 11 bodova, ali moramo da nastavimo da se borimo, da zadržimo naš stil igre, da se vratimo onome po čemu smo bili prepoznatljivi jesenas. Sada je primarno da očvrsnemo drugu poziciju, a onda da vidimo možemo li i kako napadati više- rekao je Natho.

Do kraja sezone biće odigran još jedan derbi, a postoji mogućnost sudara dva tima i u Kupu Srbije.

- Svaki derbi je priča za sebe i niko ne može reći šta će biti u sledećem. Ovo je fudbal i on je nepredvidiv. Naravno, ako uđemo skoncentrisani i budemo igrali našu igru imamo šansu za pobedom, ali polako. Mnogo toga je ispred nas- rekao je fudbaler crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport

Natho ističe da Crvena zvezda i trener Dejan Stanković nisu ničim iznenadili Partizan.

- Sve što smo videli, to smo i očekivali i na to nam je stručni štab i ukazao. Kao što sam rekao u prvom poluvremenu su nas zatvorili i nisu nam dali da igramo, dok smo u drugom poluvremenu našli rešenje za igru, ali nije bilo dovoljno- rekao je Natho.

Odmah posle utakmice iz tabora crveno-belih stizale su izjave da je Partizan čuvao remi na kraju.

- Iskreno, u pojedinim momentima mi se činilo da nijedan tim nije grizao za pobedu, već da su oba tima bila zadovoljna ovim rezultatom- iskren je Natho.

On je opisao jednu situaciju na terenu kada je protestovao.

- Nisam ljut na sudiju, bio je staložen i pristojan. Samo sam u jednoj situaciji bio ljut kada je igrač kojeg je Suma navodno udario laktom jaukao, a onda potom kada su svi uskočili da se svađaju on je digao vrat i šalio se sa svojom klupom jer mu suštinski nije bilo ništa. Ali, to je derbi, pun je emocija- rekao je Natho.

Partizan je pre samo nekoliko dana ostao bez Zorana Tošića, velikog Nathovog prijatelja, zbog transfera u Kinu.

- Bambi je otišao. Žao mi je, on je pre svega moj prijatelj i uživao sam da igram na terenu sa njim. Šta mogu da kažem osim da nisam srećan zbog toga, ali to je fudbal. Želim mu sve najbolje u svim segmentima . A mi, mi moramo i bez njega- zaključio je Natho.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading