Legende Zvezde ne štede svoje "ljubimce": Najgori derbi u istoriji!

Autor:

Sport

02.03.2020

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaleri Crvene zvezde Dobrivoje Tanasijević, Dragiša Binić i Stanislav Karasi nisu štedeli svoje "ljubimce", složili su sei da je 162. "večiti derbi" bio ispod očekivanja.

RepublikaFoto: Starsport
162. "večiti" derbi

Crvena zvezda i Partizan odigrali su bez golova na stadionu "Rajko Mitić", a sudeći po komentarima mnogih, razočarali su ovom predstavom, najvećom koju srpski fudbal može da ponudi.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde Dobrivoje Tanasijević, popularni Den Tana, rekao je da je ovo najgori derbi u istoriji.

- Ovo je bio najlošiji derbi u istoriji. Ma, sve je bilo ispod nivoa, prevashodno, suđenje i igra. Ovo ne možemo da ponovimo. Gledali smo jednu fizičku igru, bez imalo onoga zbog čega smo došli na fudbalsku utakmicu- rekao je Tanasijević, a preneo " Sportski žurnal".

Svoje viđenje izneo je i legendarni Dragiša Binić.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Dragiša Binić

- Nervira me kod ovog derbija što nema onog da kad igrač primi loptu publika ustane i živi sa tim fudbalerom, čak i kad pogreši. Po meni, igrači su krivi što nisu naterali publiku da to uradi i uživa- istakao je Binić.

Kritičan je bio i Stanislav Karasi, koji kaže da je kvalitet fudbala neupitno izostao.

- Ne vidim pomak u igri nijedne ekipe. Ne samo ja, već svi na stadionu. Ima dosta agresije i trčanja, vidi se da su fudbaleri spremni, ali nema ideja. Nedostaju pravi manevarski igrači- rekao je Karasi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading