Regionalni mediji bruje: Krvavi "večiti" derbi, navijači i haos u glavnoj ulozi!

Autor:

Sport

02.03.2020

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji u regionu opširno su se bavili 162. večitim derbijem. Ipak, u centru pažnje nisu bila dešavanja na terenu i remiju bez golova, već na tribinama i brojnim incidentima.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Zvezde

Uglavnom kroz rezultat, a više opisujući atmosferu i prekide, kolege iz Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hergevoine izvestili su od najvećoj utakmici srpskog fudbala.

Hrvatski "Indeks" o događajima sa terena izvestio je samo kroz rezultat, fokusirajući se na incidente.

- Kao i uvek kad igraju te dve ekipe, tenzije su visoke, kako na tribinama tako i na terenu navodi se u tekstu i opisuje sukob "grobara" kod "kaveza" na južnoj tribini.

Portal "24 sata" ističe naslov "Krvavi "večiti" derbi.

- Utakmica velikog rizika kao što je uvek opet se pokazala kobnom jer su frakcije "Grobara" napravile haos na tribini i izazvale intervenciju policije. Ni 162. "večiti" derbi nije mogao da prođe bez incidenata- piše "24 sata", uz napomenu da je povređen i jedan pripadnik policije u međusobnom sukobu navijača Partizana.

RepublikaFoto: Republika
Bakljada "Grobara"

"Večernji list" napisao je da je derbi imao "krvavu uvertiru" zbog tuče navijača dva tima u gradu, uz jednu rečenicu da je utakmica završena bez golova i da je Crvena zvezda zadržala 11 bodova prednosti u odnosu na Partizan.

Crnogorske "Vijesti" donele su naslov "Bez fudbala u derbiju", konstatujući da nije bilo golova i velikih šansi, kao i da su crveno-beli blizu titule zbog velike bodovne razlike.

- Partizan ni u trećem derbiju zaredom nije primio gol, ali je sve izvesnije da će i treću godinu zaredom ostati bez titule prvaka Srbije. Derbi nije doneo ništa- piše u tekstu.

Slično je objavio i portal "CDM" - "Nula u "večitom derbiju", uz podatak da su napravljena 43 faula i viđena samo tri šuta u okvir gola.

U BiH je identično raspoloženje - logično.

Tako portal "Kliks" u naslovu piše da su Zvezda i Partizan razočarali navijače svojim izdanjem, navodeći još da je meč u Beogradu bio poprilično nezanimljiv.

"Sportsport" je preneo da su "navijači bili u glavnoj ulozi u očajnom beogradskom derbiju".

- Tek poneka šansa je viđena, a sudija je često prekidao utakmicu zbog povreda, ali i zbog navijačkih baklji- ističe se pored tuče "Grobara".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading