Bivši trener Partizana bez dlake na jeziku: Šta oni znaju šta je Beograd i Srbija!

Autor: Sportski žurnal

Sport

01.03.2020

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Partizana i igrač crno-belih Vladimir Vermezović izneo je svoja očekivanja uoči 162. večitog derbija. On je istakao da derbi nije više ono što je nekada bio, kao i da je preveliki broj stranaca u oba tabora

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vladimir Vermezović

Ostaje nam da vidimo da li će crveno i crno-beli razuveriti Vermezovića i pokazati da će derbi biti dostojan svoje svetle tradicije.

– Derbi nije što je nekada bio, ali je čar ostala. I, svaki je priča za sebe. Tako biće i ovaj, uprkos velikoj bodovnoj prednosti Crvene zvezde. Previše je stranaca, a oni ne znaju i ne osećaju šta za Beograd i Srbiju znači derbi. Stoga, dok se Partizan i Crvena zvezda budu oslanjali na strance i u sastavima ne budu imali igrače iz mlađih selekcija, bar osmoricu, devetoricu koji žive za svoj klub, onda i derbiji gubiće na draži- rekao je Vermezović.

Derbi će obeležiti stari znanci, Dejan Stanković i Savo Milošević?

– Zapazio sam da u igri Crvene zvezde ima brzine, ali i haotičnosti. Zato i očekujem neizvestan i interesantan meč. Mislim da će se moji i te kako pitati, najverovatnije igrati na kontru. Milošević je bio uspešan u poslednja dva derbija i u blagoj je psihološkoj prednosti. S druge strane, Stanković će pokušati da uđe u nadmudrivanje, jer crveno-belima odgovara i nerešen rezultat. Voleo bih da osujetimo sve njihove akcije i, naravno, pobedimo- zaključuje Vermezović za "Sportski žurnal".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading