Degenek bez pardona pred derbi: Ma, kakav Sadik, staviću ga u "džep" - Partizan igra lep fudbal?

Autor:

Sport

28.02.2020

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najvećih aduta crveno-belih u "večitom" derbiju je iskusni štoper Miloš Degenek koji će imati za zadatak da sačuva opasnog centarfora Partizana Umara Sadika.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Degenek podgrejao atmosferu pred derbi

Degenek je dodatno zapalio atmosferu pred "najveću svetkovinu sprskog fudbala".

- Dobar igrač, njemu svaka čast. Zasluženo sve. Super je. Dobru je karijeru imao, verovatno će imati još bolju posle Partizana. Ali mislim da sam i ja dobar igrač, dovoljno dobar da čuvam i Sadika. Čuvao sam i mnogo bolje napadače od njega, tako da naravno nemam straha. Nek ima on malo straha od toga što dolazi ovde kod nas- rekao je Degenek za "Mozzart sport".

U javnosti provejava priča da Partizan igra bolji fudbal od Zvezde, ali Degenek se ne slaže sa tim i pokazuje na tabelu.

– Dosta se hvalilo kako Partizan igra evropski fudbal, kako radi ovo, ono. Nemam ništa protiv toga. Svaka im čast, ali u onoj njihovoj grupi Lige Evrope nisu uspeli da prođu dalje tako da ne znam koliko im stvarno znači što su igrali lep fudbal. Još jednom, svaka im čast, pohvale i od mene. Nek igraju, nek nastave tako. Mi gledamo naše dvorište, kako mi igramo. Drugi nek komentarišu kako ko igra. Moje je da izađem i da igram, da radim svoj posao- završio je Zvezdin štoper.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading