Savo se oprostio od Tošića!

Autor:

Sport

26.02.2020

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević potvrdio je večeras da je Zoran Tošić napustio crno-bele i da će karijeru nastaviti u Kini.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Tošić je otputovao u Kinu na dogovor sa Taižu Juandom, klubom koji će naredne sezone igrati u tamošnjoj drugoj ligi, i potpis ugovora na dve plus jednu godinu.

- Pričali smo o tome, sada je definitivno. Meni jedino ostaje da mu poželim sve najbolje u nastavku karijere. Zadužio je mnogo ovaj klub, sve nas i hvala mu od mene, svih nas, stručnog štaba, verujem i od svih igrača, na svemu što je uradio za ovu ekipu, ovaj klub - rekao je Milošević novinarima nakon utakmice protiv Proletera.

Milošević mu je poželeo sve najbolje u Kini.

- Da ga posluži zdravlje... On je fenomenalan momak, fenomenalan igrač. Doneo nam je dosta stvari u prethodnih godinu dana i nadam se da će nastaviti sa tim igrama i u Kini - dodao je trener Partizana.

Tošić napušta Partizan samo četiri dana pre "večitog derbija" na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading