"Di Marija mrzi Junajted, nema nijednu pozitivnu reč o njemu"

Autor:

Sport

25.02.2020

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anhel di Marija je tokom svoje bogate karijere nosio i dres Mančester junajteda. Ipak, Argentinac se vremena koje je proveo na Old Trafordu seća sa gađenjem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Di Marija u duelu sa Fredom

Period u Engleskoj Argentinac ne pamti po dobrom, a član "crvenih đavola" bio je u sezoni 2014/15.

Doduše, Di Marija nije ima toliko lošu statistiku u dresu Junajteda. Na 32 utakmice, postigao je četiri gola i zabeležio 12 asistencija.

Ipak, klub je u tom trenutku prolazio kroz turbulentan period nakon odlaska Ser Aleksa Fergusona, a argentinski krilni napadač sreću je potražio u Pari Sen Žermenu, gde igra i dan-danas.

Njegov saigrač, poljski golman Marčin Bulka, je u intervjuu za Jutjub kanal Foot Truck otkrio da Di Marija ne voli baš Mančester junajted.

- Di Marija istinski mrzi Mančester junajted. Nema nijednu pozitivnu reč o njima. Kada gledamo televiziju i na njoj bude bilo šta vezano za Junajted, on odmah promeni kanal - rekao je Bulka između ostalog.

Argentinac je u Parizu već pet godina, a za "svece" je odigrao 215 mečeva i postigao 81 pogodak, uz 89 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading