Salvini kopira Lalatovića!

Autor:

Sport

26.02.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Italijane kažu da su kraljevi mode, ali primer Matea Salvinija, jednog od najuticajnijih političara na Čizmi to ne potvrđuje. Naime, na novijim fotografijama koje je Salvini objavio na svom Tviter profilu vidi se da on nosi prsluk koji je sadašnji trener Vojvodine Nenad Lalatović furao na mečevima Superlige Srbije još pre dve godine dok je sedeo na klupi Radničkog iz Niša!

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Italija je ovog puta kopirala srpski stil oblačenja, a jedan od najboljih domaćih stručnjaka za Srpski telegraf je najpre prokomentarisao sličan stil koji gaje on i Salvini.

- Vidim da imamo i sličnu frizuru i bradu. Što se samog prsluka tiče, mogu da kažem da meni bolje stoji nego Salviniju. Dok pričam sa vama, nosim taj prsluk. Često nosim prsluke, to je neka vrsta sportske elegancije - poručio je kroz osmeh Lalatović.

Trener Bolonje Siniša Mihajlović jedan je od ljudi koji su javno podržali Salvinija, lidera partije Liga severa. Zbog toga se čak našao na udaru italijanskih bolesnika koji su mu poručili da zaslužuje da umre od raka. Lalatović kaže da Italijan ima i njegovu podršku jer imaju zajedničkog prijatelja Sinišu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Salvini u "Lalinom prsluku"

- Ne poznajem gospodina Salvinija, ne pratim njegov rad, ali ako ga je podržao Siniša Mihajlović, onda znam da je to pravi čovek. Uopšte ne sumnjam u njega. Miha je za mene naš najbolji trener i veliki čovek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading