Alarmantno stanje: Zvanično - borba za "Skudeto" pred praznim tribinama!

Autor:

Sport

25.02.2020

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija A je definitivno donela odluku! Šest utakmica u predstojećem 26. kolu igraće se pred praznim tribinama zbog koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Juventusa

Tako i jedan od najvećih derbija Italije Juventus - Inter, bez obzira što je ulog najveći mogući u zemlji, trka za Skudeto.

Pored velikog meča u Torinu tribine su zatvorene i na utakmicama Udineze - Sampdorija u Udinama, Milan - Đenoa na San Siru, Parma - SPAL na "Enio Tardiniju", Sasuolo - Breša u Ređo Emiliji, kao i u Đenovi Sampdorija - Verona.

To znači da će navijači moći da prisustvuju susretima samo na jugu zemlje Napoli - Torino, Leće - Atalanta i na Sardiniji Kaljari - Roma, kao i u Rimu Lacio - Bolonja.

Ranije, prethodnog vikenda, zbog koronavirusa na severu Italije nisu se igrali mečevi Inter - Sampdorija, Atalanta - Sasuolo, Verona - Kaljari i Torino - Parma.

Poslednja odluka doneta je na zahtev lige Serije A, a premijer Italije Đuzepe Konte i ministar sporta Vićenco Spadafora su ga uvažili.

Isto tako, revanš meča šesnaestine finala Lige Evrope Inter - Ludogorec na San Siru igraće se "iza zatvorenih vrata".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading