Gobeljić: Svaki gol u Zvezdi je najlepši!

Autor:

Sport

24.02.2020

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Crvene zvezde Marko Gobeljić blistao je posle pobede nad Vojvodinom, a već ga u sredu očekuje duel protiv Inđije. Zvezdin univerzalac istakao je da je zadovoljan dosadašnjim radom, kao i da je srećan zbog pogotka protiv Novosađana koji je možda jedan od najlepših u karijeri.

 

RepublikaFoto: Starsport
Marko Gobeljić proslavlja pogodak

- Iako nismo u prvih 10 minuta ušli dobro u utakmicu, vrlo brzo smo došli do naše igre i prvog gola. Ekipa Vojvodine ima potencijal i karakter, pokazali su da su opravdano u vrhu tabele. Napravili su nam u poslednjih 10 minuta par prilika pred našim golom i to ne sme da nam se ponavalja. Na greškama učimo i već u sredu nas očekuje utakmica sa Inđijom gde moramo pokazati još bolju igru. Očekuje nas težak duel protiv ekipe koja se bori za opstanak, ali mi smo Zvezda i moramo da pobeđujemo da bi došli do postavljenog cilja – rekao je defanzivac prvaka Srbije. 

Istakla je Zvezdina 77-ica da je pogodak protiv Novosađana jedan od najlepših otkako je došao u Zvezdu.

- Svaki gol u Crvenoj zvezdi mi mnogo znači, a posebno kada su ovako efektni. Nadam se da će ih biti još više. Možda jedan od najlepših u mojom karijeri u crveno-belom dresu, tu je i gol u Kruševcu iz prošle sezone koji je takođe sjajan. Proslavio sam pogodak sa Radonjićem. Video sam da je tu ispred severa, pa sam mu rekao da ću doći do njega ako postignem gol - istakao je desni bek.

Gobeljić je došao do kote od 98 odigranih utakmica u crveno-belom dresu, a mogao bi vrlo brzo da uđe i u "klub 100".

- Sjajan podatak. Skoro tri godine sam u klubu, osećam se predivno, i svakim danom sam sve srećniji. Nadam se da neću stati na tom broju i da ću još dugo biti Zvezdin vojnik. Međutim, bitan mi je i učinak celog tima, jer smo mi pre svega jedna velika porodica. Moramo biti maksimalno fokusirani iako imamo sada malo veću bodovnu prednost, gledamo samo sebe da u svakoj utakmici budemo još efikasniji jer samo tako možemo mnogo. Verujem da ćemo se na kraju sa našim navijačima radovati duploj kruni – zaključio je Marko Gobeljić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading