(VIDEO) Bajer lagano sa Augsburgom!

Autor:

Sport

23.02.2020

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajer je slavio pred svojim navijačima u Leverkuzenu protiv ekipe Augsburga sa 2:0 (1:0).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje fudbalera Bajera Leverkuzena!

osti su bolje otvorili meč, stvorili su dve solidne preilike za 20ak minuta, najpre je Niderlehner tukao glavom tik pored gola rivala, potom je u 23. minutu Maksimilijam Filip odlično izveo jedan slobodan udarac, ali je lopta prozujala pored leve stative.

A onda, 25. minut, supertalentovani Haverc sjajno uočava Dijabija, šalje mu idealnu loptu, a bivši igrač PSŽ trese mrežu rivala za 1:0.


Sa tim rezultatom se otišlo i na odmor, da bi se u nastavku ređale prilike pred golom Augsburga.



Najpre je Kubek skinuo odličan pokušaj Vendela, potom je Vajzer imao dobru šansu, ali je loše zahvatio loptu, pa ju je poslao daleko od gola.

U 59. minutu "Farmaceuti" stižu i do drugog pogotka, odličan prodor Amirija i hirurški precizna završnica, tukao je po zemlju u bliži ugao sa ivice kaznenog prostora i duplirao prednost domaćeg sastava.

Mogao je Augsburg i daleko gore da prođe, najpre je Kubek u 66. minutu zaustavio Dijabija u situaciji jedan na jedan, da bi samo minut kasnije Kai Haverc sa ivice kaznenog prostora pogodio prečku.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading