(VIDEO) Holand ponovo pogodio za laku pobedu Borusije, Grujićeva Herta "popila petardu" od Kelna u Berlinu!

Autor:

Sport

22.02.2020

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog popodneva odigrane su četiri utakmice 23. kola Bundeslige, a u centru pažnje bio je duel u Bremenu, gde je ekipa Dortmunda rutinski savladala domaći Verder sa 2:0.''Milioneri'' su ovim trijumfom nastavili trku za titulu, a Verder je u sve većim problemima oko opstanka u eliti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Erling Holand

Posle prvog poluvremena bez golova, Dortmund je poveo u sedmom minutu nastavka, kada je Zagadu posle kornera sa leve strane zatresao mrežu domaćih.

Da oko konačnog ishoda ne bude nikakvih dilema pobrinuo se, naravno, Erling Holand, koji je u 66. minutu odlično reagovao na centaršut Hakimija sadesne strane i sa desetak metara poslao neodbranjiv šut u mrežu.

Ipak, popodne je obeležila ekipa Kelna, koja je kao gost u Berlinu dekalsirala Hertu sa 5:0! Jedan od aktera debakla domaćeg tima bio je i naš Marko Grujić, koji je zaigrao od prvog minuta.

Kolumbijac Don Kordoba je sa dva rana gola najavio ovakav epilog, a do kraja prvog poluvremena i autogol golmana Jarštajna i na semaforu je stajalo 0:3.

U nastavku, Kajnc i Ut su svojim golovima dotukli Hertu i potvrdili veoma važan trijumf ''Jarčeva'' u borbi za opstanak.

U Frajburgu pobeda Fortune, još jednog od ''davljenika''. Gosti iz Dizeldorfa su slavili sa 2:0 golovima Hofmana u prvom i Tomija sredinom drugog poluvremena.

Jedini bod od domaćih ekipa osvojio je Menhengladbah koji je u poslednjim trenucima ostao bez pobede protiv Hofenhajma.

Gosti su preko Ribeira izjednačili na 1:1, a prethodno je Menhengladbah poveo u 11. minutu golom Gintera.

U drugom poluvremenu domaći su imali i jedanaesterac, ali ga Plea nije iskoristio.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading