"Mislio sam da je moja supruga, kad ono - Murinjo"

Autor:

Sport

22.02.2020

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni engleski fudbaler Piter Krauč ispričao je kako ga je telefonskim pozivom iznenadio Žoze Murinjo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Piter Krauč

U poslednje vreme Murinjo u Totenhemu ima velikih problema sa napadačima s obzirom na to da je ostao bez Kanea i Sona, a tokom januarskog prelaznog roka nije uspeo da pronađe adekvatnu alternativu, iako se govorilo o mnogim imenima.

Pred meč s Lajpcigom su novinari pitali portugalskog stručnjaka koga bi doveo da ima mogućnost da to uradi kao Barselona u Španiji, a on je odgovorio da bi to bio Piter Krauč.

Na to je Krauč brzo odgovorio da je spreman za povratak, ali iznenadio se kada mu se Murinjo javio.

 - Ne bih se uopšte javio, bio je to poziv na Fejstajmu i zato je bio drugačiji. Mislio sam da je supruga Abi koja je otišla na jednu dodelu nagrada. Pretpostavljao sam da je želela da mi pokaže šta je obukla - izjavio je Krauč pa nastavio:

 - Ipak, kada sam se javio, na drugoj strani je bio Murinjo. Javio se iz kancelarije. Pitao me je: 'I, jesi li spreman?' Obojica smo se smejali tome. Govorio je, dođi Piter, trebaš nam - kaže Krauč.

Krauč je takođe dodao kako bi voleo da je mogao da odgovori tom zahtevu, ali da je čvrsto doneo odluku da završi karijeru, pogotovo jer bi mu sada trebalo više vremena nego što je uobičajeno za povratak kondicije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading