Stigli demanti: Roditelji Ilije Ivića ipak nisu dobili otkaz!

Autor:

Sport

22.02.2020

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je mladi fudbaler Ilija Ivić iz Kišnice kod Gračanice dobio poziv da igra za reprezentaciju Kosova, albanski mediji počeli su da puštaju vesti da su njegovi roditelji dobili otkaz.

RepublikaFoto: Facebook.com/Printscreen/TelegrafiSport
Ilija Ivić

- Roditelji Ilije Ivića izgubili su posao kao vrstu pritiska od strane srpskih vlasti, samo zato što je njihov sin primio pozivnicu da se pridruži reprezentaciji Kosova - pisali su Albanci na društvenim mrežama i u medijima, a čak se oglasio i FS tzv. Kosova.

- Šteta je što je pritisak srpskih institucija toliko jak da ne dozvoljava talentovanom fudbaleru da razvija karijeru kako želi. To samo pokazuje koliko je okrutna politika prema sunarodnicima koji žive na Kosovu i koji žele da grade budućnost u harmoniji sa sugrađanima na Kosovu.

Oni su navodili da je majka fudbalera radila kao službenik u opštini Gračanica, a otac kao prosvetni radnik.

U međuvremenu, RTV Kim javlja da Dušan Ivić, otac mladog fudbalera Ilije, nije ostao bez posla. To je potvrdio direktor Elektro-tehničke škole u Sušici, Milan Dimitrijević.

Fudbalski savez nepriznatog tzv. Kosova pohvalio se na svom zvaničnom tviter profilu da će Ilija Ivić, 17-godišnji momak iz Gračanice, zaigrati za omladinsku selekciju nepriznate države.

Ivić je rodom iz Gračanice i poslednje tri godine putuje u Prištinu, gde trenira za Fljamurtari. Njegov trud i pre svega talenat očito je primećen, pa je mladi štoper nedavno priključen prvom timu, posle čega je dobio i prvi profesionalni ugovor. On je sa prištinskim klubom u januaru bio na pripremama u Turskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading