(VIDEO) Nojer se "intervencijama" brukao, Levandovski doneo pobedu Bajernu protiv fenjeraša!

Autor:

Sport

21.02.2020

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider prvenstva zamalo kiksnuo protiv "fenjeraša" ipak tu je Levandovski kada se lomi (3:2).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Robert Levandovski!

Gosti su odlično počeli meč, Mamba postiže gol za Padeborn, ali je isti ubrzo i poništen zbog ofsajda. Kod domaćina u dva navrata preti Levandovski, ali bez promene rezultata.

Ipak Bajern stiže do gola u 25. minutu. Odbrana gostiju komplikuje, lopta stiže do Tolisa koji upošljava Gnabrija koji se sjajno snalazi.

 

 


Gosti odlaze sa 1:1 na poluvreme a glavni krivac jeste Manuel Nojer. Nemac je bez potrebe komplikovao i izgubio loptu, Srbeni koristi kiks golmana za poravnanje u 44. minutu.

 



Toliso je mogao da bude i strelac, ali Francuz pogađa tek prečku u 45. minutu.

Levandovski ipak stiže do gola u nastavku. Gnabri sjajno prolazi po levoj strani i upošljava svoju 'devetku' kojoj pripada lakši deo posla. 2:1 u 70. minutu.

 

 

 


Gosti se ne predaju, Paderborn stiže do poravnanja posle samo pet minuta. Nojer odbija loptu do Mihela koji lako trese praznu mrežu u 75. minutu za 2:2!

 

 

 

 


U nastavku je pokušao još jednom Toliso, ali šut Francuza je odbijen. Tri boda ipak ostaju u Minhenu, Levandovski to osigurava svojim drugim golom na meču u 88. minutu - 3:2!

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading