Gvardiola: Ako me ne otpuste, ostaću u Sitiju

Autor:

Sport

20.02.2020

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester Sitija Ðozep Gvardiola izjavio je da neće napustiti klub uprkos kazni Evropske fudbalske unije (UEFA).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pep Gvardiola

UEFA je izbacila Siti iz Lige šampiona na dve godine uz novčanu kaznu od 30 miliona evra zbog kršenja finansijskog fer-pleja.

 - Žalićemo se. Kada neko veruje da je u pravu, onda mora da se bori. Mi smo profesionalci na terenu i i ne može mnogo da se utiče na ono što se dešava vam njega. Igraćemo najbolje što možemo, razgovarali smo o tome šta treba da uradimo do kraja sezone, posebno za ljude koji vole ovaj klub -  rekao je Gvardiola posle pobede protiv Vest Hema 2:0 u zaostalaom meču Premijer lige.


Španski stručnjak osvrnuo se i na potencijalni odlazak sa Etihada.

 - Ako me ne otpuste, ostaću. Neću otići. Volim ovaj klub, volim da budem ovde. Ovo je moj klub i biću ovde bez obzira na sve. Klub se mora da se bori i ja im verujem u potpunostii nakon što su mi objasnili šta su uradili. Ovo nije završeno i mi ćemo sacekati dok ne bude. Do tada moramo da igramo i da se borimo. Tako će i biti - zaključio je Gvardiola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading