De Brujne sam pobedio Vest Hem!

Autor:

Sport

19.02.2020

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester Sitija u odloženoj utakmici 26. kola Premijer lige pobedili su Vest Hem na Etihadu rezultatom 2:0. Aktuelni šampion je prednost vodećeg Liverpual smanjio na 22 boda, dok su Čekićari u zoni ispadanja sa 24 boda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Junak... Kevin de Brujne

Ekipa Pepa Gvardiole bila je mnogo bolja što potvrđuje i podatak da gosti nisu imali nijedan udarac u okvir gola, a lopta je u njihovom posedu bila svega 22 odsto.

Gabrijel Žesus u 6. minutu nije realizovao prvu veliku šansu. David Silva je sjajno asistirao, a Brazilac umesto da odmah šutira pokušao je da se ušeta u gol što su defanzivci Čekićara iskoristili i loptu izbacili u korner.

Aerhio Aguero je potom bio u dobroj situaciji, čak su domaći tražili i jedanaesterac, ali se sudija Kevin Frend nije oglasio.

Francuz Benjamin Mendi je u 29. minutu iskosa sa leve strane pokušao da iznenadi, ali je Lukaš Fabijanski bio spreman. Samo nekoliko desetina sekudni kasnije Građani su poveli. Kevin de Brujne je bio asistent iz kornera, a strelac Rodrigo.

U 40. minutu pokušao je Žesus udarcem sa 20-tak metara, ali je Fabijanski ponovo bio na mestu. Siti je dominirao u prvom poluvremenu, a gosti su imali samo dva pokušaja, ali bez ozbiljnijih pretnji po gol Edersona.

Sve dileme oko pobednika otklonio je De Brujne koji je u 62. minutu osmim golom u sezoni završio sjajnu akciju svog tima. Mogao je Siti i do ubedljivijeg trijumfa, ali je Žesus upropastio dve dobre šanse.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading