Otkrivena suma koju je Partizan platio za novo pojačanje!

Autor:

Sport

19.02.2020

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brajan Angola je predstavljen kao novi igrač Partizana, prošao je većinu lekarskih pregleda i uskoro će zadužiti crno-belu opremu. On je u redove crno-belih stigao iz belgijskog šampionata, iz ekipe Ostendea, a Partizan je morao da plati izlaznu klauzulu za njegovo dovođenje.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Kako piše Luka Dalesandro, novinar koji je i najavio dolazak Angole u Partizan, crno-beli su za njega platili Ostendeu 75.000 dolara.

Angola će zarađivati 15.000 dolara mesečno u Partizanu do kraja sezone, prema pisanju ovog novinara.

Partizan je u Angoli dobio igrača koji bi mogao dosta da pomogne u ABA ligi i u Superligi Srbije, dok u Evrokupu Kolumbijac neće imati pravo igranja.

Crno-beli su sa Angolom dobili igrača koji će moći da doprinese u šutu za tri poena, kao i dodatnu rotaciju na niskim pozicijama gde je bilo problema sa povredama.

Angola ima 25 godina, Ostende mu je bio prvi klub u Evropi, a dolazak u Partizan može se okarakterisati kao najveći skok u karijeri za ovog mladog igrača u njegovoj karijeri.  

On je bivši student Nort Ajdaho i Florida Stejt univerziteta, a profesionalnu karijeru gradio je u razvojnom timu Orlando Medžika, dok je sa Ostendeom osvojio titulu u Belgiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading