Klecaju im kolena: Norvežani u strahu od surovog Mitrovića!

Autor:

Sport

19.02.2020

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji strelac srpske reprezentacije Aleksandar Mitrović igra u sjajnoj formi ove sezone, što je prilično uplašilo Norvežane pred duel sa "orlovima" u baražu Lige nacija.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović

Napadač Fulama dao je 21 pogodak u Čempionšipu, dok je za nacionalni tim u prethodnih 12 meseci čak 11. puta tresao protivničku mrežu, pa su Skandinavci svesni da će im od njega pretiti najveća opasnost!

Izabranici Larsa Lagerbeka će za tačno 36 dana u Oslu dočekati naše momke, a pobednik tog meča boriće se za plasman na predstojeće Evropsko prvenstvo sa boljim iz duela Škotska - Izrael. Nekadašnji defanzivac Brede Hangeland (38) smatra da je ključ u zaustavljanju centarfora "orlova".

- Zabrinut sam zbog toga što Srbija u ofanzivi ima odličnog Mitrovića. Od njega nam preti najveća opasnost, svi napadi gostiju ići će na asa Fulama. Ove sezone daje golove na skoro svakoj utakmici, biće teško zaustaviti ga, pogotovo u vazdušnim duelima. Jedino Tore Reginijusen može ravnopravno da se bori s njim, nadam se da će uspeti da ga osujeti - kaže bivši kapiten Norveške.

Pored Mitra, Skandinavce brine i to što će jedan od njihovih najboljih igrača Martin Edegard (21) u narednih mesec dana imati zgusnut raspored, zbog čega će umoran doći na okupljanje reprezentacije.

Odlični vezista će za svoj klub Real Sosijedad od 4. do 22. marta odigrati čak pet utakmica, odnosno biće na terenu na svaka četiri dana, pa Norvežani strahuju da neće biti na maksimalnom nivou protiv Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading