Holand "kopira" Ronalda kako bi postao najbolji na svetu

Autor:

Sport

19.02.2020

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj 19-godišnji Norvežanin oduševljava sve ljubitelje fudbala od početka sezone, a nakon sjajnih nastupa u dresu Salcburga, još jače je krenuo u dresu Borusije iz Dortmunda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Erling Holand

Njegov otac Alfi Holand, koji je nekada igrao za Mančester siti, otkrio je kako je njegov sin "kopirao" Ronaldovu ishranu kako bi postao najbolji na svetu.

 - Patris Evra mu je pričao o ručku sa Ronaldom, kada je jeo samo ribu i ništa drugo. Erling sada pokušava da napravi isto što i Ronaldo, kako bi bio na istom nivou kao i on u budućnosti. Za sada mu se to isplaćuje - rekao je Holand stariji.

Ronaldova dijeta je zaista interesantna

Portugalac ima i do šest različitih obroka dnevno, većinom se zasniva na pasti i piletini zbog željene mešavine proteina i ugljenih hidrata. Nijedan obrok ne sadrži so.

- Ključ svega je briga za telo, trening, pravilan oporavak i redovno jelo. Ponekad pojedem picu sa sinom, jer bi inače bilo dosadno - rekao je jednom prilikom Ronaldo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Erling Holand

Ronaldo tokom jutarnjeg obroka uglavnom popije ceđeni sok, ali u ostatku dana pije samo vodu. Takođe ima redovnih osam sati sna i kraći san nakon četvrtog obroka.

Erling je odlučio da u potpunosti sluša savete kakve je javno objavio Ronaldo, a i Alfi ističe kako je njegov sin mnogo profesionalniji nego što je on ikad bio.

 - Ja sam morao da budem posvećen kako bih igrao, ali Erlin se maksimalno žrtvuje. Otišao je od kuće sa 16 godina u Molde i mnogo je profesionalniji nego što sam ja ikad bio - istakao je Alfi.

Nema dileme da ćemo o njemu još mnogo toga čuti u narednim godinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading