Klop priznao: Igrati protiv Atletika je najteža stvar u životu

Autor:

Sport

19.02.2020

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula poraženi su sinoć 1:0 od madridskog Atletika u prvom meču osmine finala Lige šampiona

RepublikaFoto: Tanjug/AP
JIrgen Klop

Aktuelni šampion Evrope je već u prvom meču shvatio da će oddbrana titule biti jako teška. Svestan je toga i trener Jirgen Klop.

 - Ovo nije trebalo da se desi, ali se desilo. Osim toga, očekivali smo takvu borbu i atmosferu. Ali, dopalo mi se mnogo segmenata naše igre, da budem iskren. Posle prvog meča imamo samo jedan gol zaostatka, a revanš ćemo odigrati na našem stadionu, što je potpuno drugačije u odnosu na ovaj stadion ovde. Oni su odigrali izuzetnu odbranu. Želeli su ovaj rezultat, mada bi im odgovaralo i da je bilo 0:0 - izjavio je Klop.

Jedini gol postigao je Saul posle četiri minuta igre.

 - Igrati protiv Atletika je najteža stvar u životu jednog fudbalera. To je veoma dobro organizovana mašina za pravljenje rezultata, koja se trudi da ga postigne u svakom mogućem meču. Mnogi ljudi su mi kazali da situacija ove godine nije kao prethodnih godina, ali ovo je period tranzicije i to je normalno. Ali, oni se i dalje bore sa svime što imaju i ne daju vam mnogo prilika za napad. Veoma je teško. Nisam razočaran time kako smo igrali. Video sam mnogo gorih mečeva u životu. Jednostavno nismo bili dovoljno dobri. Ali, tek je 1:0, nismo ispali. Sve dok imamo 11 igrača u dresu Liverpula, sve je moguće. Svim navijačima Atletika koji kupe kartu za meč u gostima mogu da poručim: Dobrodošli na Enfild - zaključio je Klop.

Revanš je 11. marta na "Enfildu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading