Radonjić operisan na aerodromu!

Autor:

Sport

19.02.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamislite situaciju avioni sleću i poleću iznad vas, a vi se nalazite na operacionom stolu! Tako nešto doživeo je srpski reprezentativac Nemanja Radonjić (24). Budućnost je stigla, doduše, ne u Srbiju, već u Nemačku.

Nemanja Radonjić

Fudbaler Marselja i reprezentacije Srbije je operisan na minhenskom aerodromu u specijalno adaptiranom delu za ovaj hirurški zahvat, saznaje Srpski telegraf. Nažalost, Nemanja je morao pod hirurški nož jer je nedavno doživeo povredu prepona, ali sreća u nesreći je da su prognoze takve da bi trebalo da bude spreman za baraž meč za EVRO 2020 protiv Norveške 26. marta u Oslu. Posle operacije Radonjić je trebalo iz Minhena da doleti sinoć za Beograd, gde je planirano da sutra krene sa terapijama kod Andrije Milutinovića, poznatog svetskog stručnjaka za kondiciju i oporavak vrhunskih fudbalera. Milutinovića je angažovao Fudbalski savez Srbije, pa svakako da će Radonjić biti u dobrim rukama.

Zanimljivo, operaciju na aerodromu već je imao još jedan naš reprezentativac, Aleksandar Kolarov, jer u mobilnoj klinici u Minhenu rade vrhunski stručnjaci kada su u pitanju sportske povrede.

Inače, Radonjić je hteo da ide na operaciju još prošlog ponedeljka, međutim, u njegovom klubu Marselju su stopirali zahvat. Ipak, posle dodatnih analiza videli su da situacija nije sjajna i da je najbolje rešenje hirurški zahvat. Čak je i trener Andre Viljaš Boaš govorio na tu temu o Radonjiću, da ga čeka operacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading