(VIDEO) Solskjer uz pomoć VAR-a treći put ove sezone nadmudrio Lamparda: Junajted slavio protiv Čelsija u Londonu!

Autor:

Sport

17.02.2020

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su u gostima ekipu Čelsija rezultatom 2:0 (1:0) u derbiju 26. kola Premijer lige. Nakon što je u prvom kolu u avgustu, Junajted slavio rezultatom 4:0, a potom i u Liga kupu na Stamford Bridžu sa 2:1, tim iz Mančestera je i večeras bio bolji od Čelsija.

RepublikaFoto: Starsport
Radost fudbalera Mančester junajteda

Heroj Junajteda definitivno je bio kapiten Hari Megvajer, najpre zbog toga što se provukao da ne dobije crveni karton u prvom poluvremenu, da bi u drugom postigao svoj prvenac za nedostižnih 2:0.

 

 


Čelsi je krenuo ofanzivno i odlučno ka golu Junajteda, ali smo po ko zna koji put svedočili da Miču Bačuaji nema kvalitet da bude starter i vođa napada Lampardove ekipe.

 

 

Belgijanac je imao dve izgledne prilike, ali se nije najbolje snašao i očekuje se da povratkom Tamija Abrahama ponovo bude u drugom planu.

Junajted je svoju priliku čekao iz kontri, najopasniji je bio Entoni Marsijal, koji je najpre promašio prvi pokušaj, lopta je završila za malo pored gola.

Ipak, Francuz je samom finišu prvog poluvremena maestralno skočio i centaršut Arona Van-Bisake skrenuo u mrežu - 1:0!

 


Drugo poluvreme takođe je donelo dosta uzbuđenja, najpre je Čelsi postigao pogodak posle kornera, strelac je bio Kurt Zuma koji je na poluvremenu zamenio Kristensena, ali je sudija Tejlor posle asistencije iz VAR sobe odlučio da ga poništi.

 

Snimak je pokazao da je Aspilikueta u duelu odgurnuo Vilijamsa sa leđa, a bek Junajteda je imao loptu "na glavi" pre nego što je došla do Zume.

 

 


Junajted je uzvratio, Bruno Fernandeš je iz slobodnjaka pogodio stativu, a nova kazna za domaće stigla je u 66. minutu.

Upravo je Fernandeš centrirao iz kornera, a Megvajer skočio i glavom zakucao loptu u mrežu - 2:0.

 

 

 

 


Čelsi je opet krenuo na sve ili ništa, Kovačić je imao veliku priliku, ali nije uspeo da pogodi.

I onda, VAR je ponovo "protiv" Čelsija, Žiru je uspeo da savlada De Heu posle centaršuta Maunta, ali je Francuz bio u malom ofsajdu pa ostaje 0:2.


Do kraja, nije bilo promene rezultata, videli smo još stativu Maunta iz slobodnjaka i veliku priliku Odiona Igala tek što je ušao u igru, ali je Kabaljero bio uspešniji u situaciji jedan na jedan.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading