Vlahović postigao dva gola a navijači ga napali: Nisam želeo nikog da uvredim

Autor:

Sport

16.02.2020

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač Dušan Vlahović zablistao je u utakmici između Sampdorije i Fiorentine, postigavši dva pogotka za gostujući tim. Fiorentina je slavila u Đenovi sa 5:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Vlahović

Vlahović je dodatno iziritirao navijače iz Đenove zbog načina radovanja nakon gola, stavio je obe ruke na uši, što je izazvalo reakciju pojedinih igrača Sampdorije iziritirano skočili na srpskog fudbalera. Srećom, do incidenta nije došlo.

Nakon utakmice Vlahović je priznao svoju grešku:

- Želim da se izvinim navijačima Sampdorije i objasnim da nije bilo ničeg ličnog prema njima, nisam ih vređao na bilo koji način niti su mi oni bili cilj.

 

 

Osvrnuo se na proslavu pogotka: 

- Uvek na taj način proslavljam golove. Radio sam to već četiri ili pet puta. Samo se desilo da sam bio ispred tribine navijača Sampdorije i izvinjavam se ako je delovalo da nekoga provociram, to nije bila moja namera. Prvo sam video da Memfis Depaj tako proslavlja golove pre nekoliko meseci i svidelo mi se, pa sam odlučio da ga kopiram  - objasnio je Vlahović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading