(VIDEO) Ponovo zbog Zvezde raste euforija: Stankovićev pečat, odlična igra i velika podrška Delija!

Autor:

Sport

16.02.2020

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvede prolećni deo sezone otvorili su uverljivom pobedom protiv Čukaričkog na Banovom Brdu. Srpski šampion je u derbiju kola slavio sa 2:0.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Delije na Banovom Brdu

Ovo je bio i prvi takmičarski meč za Dejana Stankovića na klupi crveno-belih.

Zvezda je odigrala utakmicu na visokom nivou, a tokom celog toka meča sa tribina je imala veliku podršku Delija, koje su u rekordnom broju napunile stadion na Banovom Brdu.

Navijači Crvene zvezde su imali priliku da vide neke nove crveno-bele. Očigledno je da će se Stankovićeva Zvezda razlikovati od one Milojevićeve, koja je imala spektakularne uspehe u poslednjih nekoliko godina.

Deki se odrekao stranaca koji nisu opravdali očekivanja u prvom delu sezone, pa su se u startnoj postavi protiv Čukaričkog našla nova mlada lica poput Veljka Nikolića, koji je postigao prvi gol, i Željka Gavrića. Njih dvojica su velika budućnost Zvezde, a svoj raskošni talenat pokazali su već u svojim prvim minutima u dresu giganta sa Marakane.

Zbog svega toga ponovo je zavladala velika euforija među Zvezdinim navijačima. Iako su crveno-beli jesenji deo šampionaza završili ubedljivo na prvom mestu, Marakana je u velikom broju mečeva bila i više nego polu-prazna. 

To će se sada promeniti, pošto se na utakmici protiv Vojvodine u narednom kolu očekuju oko 35.000 navijača na našem najvećem stadionu.

Početak nove Zvezde je krenuo sjajno, a videćemo da li će Stanković i njegovi momci u istom ritmu nastaviti i u narednim nedeljama i mesecima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading