Nuno grmi: VAR će nas pretvoriti u robote!

Autor:

Sport

15.02.2020

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Vulverhemptona Nuno Espirito Santo nakon remija sa Lesterom je izjavio da zbog VAR sistema fudbaleri često ne žele da proslavljaju golove.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
U neverici... Nuno Espirito Santo

- Pustite one koji razumeju da urade nešto da bi osetili radost slavlja. Nešto mora da se učini. U opasnosti smo da se svi pretvorimo u robote“, rekao je Nuno. Vulvsima su četiri gola poništena pošto je sudija konsultovao VAR na njihovim utakmicama ove sezone. Bolijev pogotak je bio drugi koji nije priznat u duelima sa Lesterom, pošto je u prvom meču isti slučaj bio sa golom Leandera Dendonkera, a takođe je tada na kraju ostalo 0:0. „Zakon je zakon, ali je pitanje da li postoji jasna prednost. Ljut sam jer je na stadionu bila erupcija oduševljenja i odjednom je sve splaslo. Teško je za igrače da zadrže potreban nivo koncentracije u toj situaciji, a još je gore kada vide slike toga šta se desilo. Nadajmo se da onaj ko odlučuje može dobro da vidi šta se dešava - rekao je Nuno i dodao

 - Igrači ne razumeju. Oni ne vide, nemaju linije. Kada nešto imate, pa vam to neko oduzme, ljuti ste. To može da se desi i drugom timu, ali nažalost više puta nama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading