Murinjo ćelav zbog lošeg frizera!

Autor:

Sport

15.02.2020

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Totenhema Žoze Murinjo objašnjava da mu nije prvobitna namera bila da se ošiša “na keca“.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

- Razlog za takvu frizuru jeste taj što je frizer bio loš. Uradio je loš posao i kada sam se pogledao u ogledalo, samo sam mu rekao: ‘Daj izvadi keca i obrij me‘. Znam da će biti potrebno malo više vremena, ali porašće kosa i vratiću se u normalu - rekao je Murinjo za BBC.

Mnogo ozbiljnija tema jeste borba za četvrto mesto koje vodi u Ligu šampiona, mada bi posle suspenzije Sitija i peta pozicija mogla da vodi u elitno takmičenje.

- Mnogo klubova je u igri. Mi vrebamo svoju priliku, ali tu su i Vulvsi, Šefild Junajted, Mančester Junajted, čak i Arsenal – dakle, nije jedino stvar u tome kolika je razlika između Čelsija i nas. Moramo greške da svedemo na minimum - dodaje portugalski stručnjak.

U FA kupu Pevci su se plasirali u pet rundu, u kojoj 4. marta igraju sa Noričom kod kuće.

- To takmičenje je otvoreno za snove, trofej žele svi – čak i oni koji nisu među najjačima s pravom maštaju jer je nokaut sistem - zaključio je Murinjo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading