Slavoljub Đorđević: Zvezda će živeti od mojih klinaca

Autor:

Sport

15.02.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rival omladincima Crvene zvezde u osmini finala Lige šampiona za igrače do 19 godina biće danski Mitjiland 3. ili 4. marta u Beogradu, a povodom istorijskog uspeha crveno-belih dečaka gosti Srpskog telegrafa u petak, neposredno nakon žreba u Nionu, bili su trener ultratalentovane generacije Slavoljub Đorđević (39) i kapiten Borisav Burmaz (18).

RepublikaFoto: ST/N.MANDIĆ
Đorđević i Burmaz u Srpskom telegrafu

Đorđević, nekadašnji štoper Beograđana, umoran i promukao nakon dugog puta i slavlja u Tiraspolju posle eliminacije Šerifa dan uoči svog 39. rođendana pohvalio je još jednom svoje izabranike, od kojih će Zvezda u bliskoj budućnosti inkasirati milione evra.

- Momci su prevazišli sebe i još jednom im svaka čast na dosadašnjim uspesima u omladinskoj Ligi šampiona. Uspeh je utoliko veći ako se zna da smo igrali sa samo trojicom koji su stariji od 2002. godišta. To je istinski podvig i potpisujem vam da bi svako od njih mogao da zaigra, kada za to dođe vreme, i u prvom timu Crvene zvezde. Imaju ozbiljan kvalitet, poslušni su, vredno rade i verujem da će klub uskoro živeti od njihovih unosnih transfera - ističe Đorđević za Srpski telegraf i naglašava da duguje veliku zahvalnost Zvezdanu Terziću, Mitru Mrkeli, Draganu Mladenoviću, Nikoli Jeliću i Milanu Kosanoviću, ali i da ima tim sastavljen od velikih Zvezdaša.

RepublikaFoto: ST/N.MANDIĆ
Slavoljub Đorđević

- Momci su bolesni za Zvezdom i zato će i uspeti u fudbalu! Neću da krijem, strog sam kao trener i disciplina je veoma važna u vaspitavanju mladih igrača, ali oni mi sve to vraćaju fantastičnim radom i rezultatima. Navešću vam samo primer da su kapiten Burmaz i golman Andrija Katić metlom posle trijumfa nad domaćinom očistili svlačionicu u Tiraspolju kao da je apoteka, delegat iz Poljske nije verovao kako je bila čista - otkrio je Đorđević zanimljivu anegdotu za naše čitaoce.

Burmaz: Ne znamo za strah!

Neustrašivi kapiten crveno-belih Borisav Burmaz jedan je od najstarijih u omladincima crveno-belih, a dve i po nedelje uoči meča sa Mitjilandom veliki je optimista.

- Verujem da možemo da prođemo Dance, a posle bi nas čekali Ajaks ili Atletiko, ali o tom-potom. Nikoga se ne plašimo, želimo da igramo sa najjačima - poručuje napadač Zvezde.

RepublikaFoto: ST/N.MANDIĆ
Kapiten Burmaz

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading