Šapić: Lep je osećaj pobediti Zvezdu!

Autor:

Sport

14.02.2020

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početak drugog dela sezone u Linglong Superligi Srbije obeležiće derbi 21. kola, u kojem će se sastati Čukarički i Crvena zvezda. Meč se igra u subotu od 14:30h na Banovom brdu, a jedan od najvećih aduta ''Brđana'' biće mladi defanzivac Stefan Šapić.

RepublikaFoto: Starsport
Stefan Šapić - 25 utakmica ove sezone, pet golova!

U razgovoru za klupski sajt Šapić se prisetio prošlosezonske pobede nad Zvezdom na Banovom brdu.

- 'Mnogo lep osećaj je pobediti Crvenu zvezdu. Ta utakmica je bila stvarno 'luda', ne dešava se često da Crvena zvezda izgubi prednost od dva gola - rekao je Šapić i dodao:

- A nama je bila izuzetno značajna, tada je to bilo u plej-ofu, a sa tom pobedom smo skoro i završili posao oko plasmana u Evropu. Sa Zvezdom ćemo igrati i ove sezone još jednom, ali je i ovaj duel od ogromnog značaja, posebno zbog toga što je prvi posle zimske pauze - ističe mladi štoper.

Svestan je da je u Zvezdi u međuvremenu došlo do bitnih kadrovskih promena, pre svega na klupi gde je trenera Vladana Milojevića zamenio Dejan Stanković. Ali, njegov direktni rival na terenu trebalo bi da bude isti.

- Uglavnom sam čuvao Boaćija, bilo je odličnih, fajterskih duela sa njim. Pročitao sam da je postigao gol u svakom od prethodna četiri meča na Banovom brdu, nadam se da će ta njegova serija biti zaustavljena - poručuje 22-godišnji defanzivac.

Bez obzira na ishod sutrašnjeg derbija, cilj ''Brđana'' se zna - plasman u Evropu.

- Znamo kakav nam je raspored, ali ne razmišljamo dalje od duela sa Zvezdom. Čeka nas velika borba u svakoj narednoj utakmici. Biće neizvesno do kraja šampionata, odavno nije bilo zanimljivije takmičenje, posebno u borbi za Evropu. Dobra stvar je što nema podele bodova, pa smo stekli određenu prednost pred nastavak sezone - zaključio je Stefan Šapić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading