Nije sport za divljake: Opšta tuča ustaša i balija na prijateljskoj utakmici u Međugorju!

Autor:

Sport

13.02.2020

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki skandal desio se u Međugorju na prijateljskom meču između Olimpika iz Sarajeva i Jadrana iz Ploča.

RepublikaFoto: Ilustracija
Ilustracija

Nakon samo 15 minuta utakmice koja je trebala da bude prijateljskog karaktera nastao je opšti haos. Sve je počelo verbalnim sukobom dvojice fudbalera, a nakon toga umešali su se i ostali akteri pa je bilo kasno za bilo kakvu reakciju.

- Nastao je opšti metež na terenu u kom su učestvovali igrači oba tima. Nakon što su se potukli starteri, pridružile su im se i rezerve. Nije nacionalistički incident, nije jedan igrač drugom opsovao nešto na nacionalnoj osnovi, već je bio sukob u žaru borbe koji se preneo na sve. Srećom pa niko nije povređen - navodi jedan od očevidaca za Radio Sarajevo.

- Lepo vreme i teren. Pravi užitak se na kraju pretvorio u sramotu. Pripadnici MUP-a nisu bili na terenu jer je prijateljska utakmica, ali i da su bili ništa ne bi mogli da urade jer je bilo kao u ringu. Brzo se smirilo i posle bokserskog obračuna nije niko povređen ili priveden - priča isti slušalac.

 

 

Ko zna, možda su se posvađali oko toga ko ima veći kompleks od Srba...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading