Gobeljić: Ofanzivnija Zvezda i pune tribine

Autor:

Sport

13.02.2020

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Univerzalac u redovima Crvene zvezde Marko Gobeljić najavio je atraktivnu igru svog tima u narednoj polusezoni.

RepublikaFoto: Starsport
Ljubimac navijača pozvao "delije" na Brdo

Posle odlaska Vladana MIlojevića u klub je stigao Dejan Stanković i tim je sa njim prošao prve pripreme. Sada Zvezdu očekuje duel sa Čukaričkim na gostovanju.

- Svi smo srećni što nastavljamo sezonu. Teži deo, pripremni period, je iza nas, i sada nas očekuju izazovi u Super ligi gde stremimo najvišem cilju. Znamo snagu Čukaričkog, imaju izuzetno jak tim za naše uslove, odličnog trenera, a na umu nam je i poslednji poraz na njihovom terenu kad smo ispustili vođstvo od 2:0. Spremni smo za jedan težak meč i nadamo se uspešnom ishodu - rekao je Gobeljić za sajt kluba.

On je naglasio da navijači mogu da očekuju ofanzivniji pristup igri u narednom periodu.

- Imamo mnogo noviteta u igri koje smo tokom priprema vrlo dobro shvatili i sprovodili na terenu. Nadam se ofanzivnijoj, energičnijoj Zvezdi i verujem da ćemo igrama na terenu to pokazati navijačima. Oni od nas mogu da očekuju nešto novo i nadam se da će im se svideti to što će videti. Verujem da će najverniji navijači ispuniti onaj deo gostujuće tribine na stadionu Čukaričkog i pozivam ih da dođu u što većem broju i da nas podrže u nameri i cilju da ostvarimo uspeh - kazao je Gobeljić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading