(FOTO) Legendarni Francuz mu onesposobio auto, on ga zamolio za selfi!

Autor:

Sport

13.02.2020

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možete li da zamislite situaciju da vas neko "čukne" automobilom i da saznate da je to bio vaš idol? Upravo se ovo desilo jednom Madriđaninu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

Madriđanin Ignjacio Fernandez vozio se ulicama Madrida, a onda je u jednom trenutku osetio udarac na zadnjem delu svog automobila. Izašao je iz svog auta kad se ispred njega pojavio - Zinedin Zidan.

Legendarni Francuz je žurio na trening Reala i bio je neoprezan u saobraćaju i odmah se izvinio Fernandezu.

- Čim sam ga ugledao, prepoznao sam ga i rekao mu: 'Voleo bih da sam vas upoznao u drugim okolnostima, ali nije ni "ovako loše" - izjavio je Ignjacio. 

Iako je pretrpeo manju štetu, to mu baš nije bilo na pameti. Bio je očaran što vidi Zidan i pitao ga je za fotografiju, na šta je on pristao.

- Rekao sam mu da moramo da napravimo "selfi", jer u suprotnom mi ljudi neće verovati da me je Zidan udario. Bio je ljubazan, skinuo je kapu i fotografisali smo se - bio je očaran Fernandez.

Ubrzo ga je nazvao i Zidanov portparol koji mu je zahvalio na strpljenju i jer su izbegli policiju i pokretanje ostalih postupaka. 

- Zahvalio mi se što je stvar brzo rešena i što nisam od Zidana tražio usluge poput dobijanja Realovog dresa ili karata za neku njihovu utakmicu, jer je on u tim trenucima žurio na trening - zaključio je Fernandez. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading