Zidan spremio Modrićevu zamenu: Real dovodi arhitektu Interovog veznog reda!

Autor:

Sport

11.02.2020

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid razmatra da pošalje ponudu za vezistu Intera - Marcela Brozovića! Brojni italijanski i španski mediji prenose da je Zinedin Zidan oduševljen formom hrvatskog veziste, koji zaista ove sezone igra na ozbiljnom nivou kod Antonija Kontea.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Real Madrida

Brozović vrlo dobro poznaje i Luku Modrića, zajedno drže i vezni red hrvatske reprezentacije, a to je dodatni plus kada je u pitanju period adaptacije na Santjago Bernabeu.

Brozović je u Inter došao direktno iz zagrebačkog Dinama, leta 2015. godine i do sada je odigrao 182 meča, postigao 23 gola i upisao 22 asistencije.


Njegova glavna karakteristika je što može da igra u nekoliko formacija, i na više pozicija u veznom redu, a to je ono što je posebno po ukusu Zinedina Zidana.

Brozović bi mogao da rastereti Kasemira, sa kojim bi delio minutažu, a na neki način je i dugoročna zamena za sedam godina starijeg sunarodnika, Luku Modrića. 
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Duel dva Hrvata: Marcelo Brozović i Ante Rebić

Prema Transfermarketu, Brozović vredi 60 miliona evra, što Realu svakako ne bi predstavljalo problem.

Pratimo rasplet situacije do leta...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading