Navijači žele Džerarda u timu Liverpula, ali...

Autor:

Sport

11.02.2020

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želja navijača Liverpula da klub do kraja sezone potpiše ugovor sa Stivenom Džerardom kako bi u biografiji imao i titulu u Premijer ligi, neće se ostvariti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ipak neće ponovo obući dres "Redsa"

Izvršni direktor kluba Piter Mur objasnio je da je tako nešto nemoguće uraditi u ovom trenutku jednostavno jer je Džerard pod ugovorom sa drugim klubom.

Poznato je da 39-godišnji Džerard ove sezone veoma uspešan na poziciji menadžera Rendžersa i Mur kaže da bi njegov povratak predstavljao problem.

"Pokušaću da objasnim o meču se radi. Pitanje je, možemo li da vratimo Stivena Džerarda kako bi dobio medalju Premijer lige? Dobro, onda ja pitam sve, a kog igrača biste onda odredili da ne primi medalju? Jer, ako niste primetili, on je zaposlen u drugom klubu", kaže Mur.

On je potom dodao i ovo:

- Svi mi volimo Stivija i ponosni smo na njegovu menadžersku karijeru, ali te priče u stilu 'dovedite ga samo da primi medalju', ne gledam na taj način. Hemija u svlačionici je vrlo važna. Možete li zamisliti situaciju da morate da kažete nekom igraču da neće dobiti medalju jer se on vraća? Dakle, imamo grupu igrača, a treće, nemoguće je dodati igrača pošto je postava zaključena - objasnio je Mur.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading