Vraća se ljubimac "Grobara"!

Autor:

Sport

11.02.2020

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Valeri Božinov je bez kluba, ali na stolu ima nekoliko ponuda iz Italije. Spekuliše se da Peskara pokazuje najveće interesovanje za bivšeg napadača Partizana, ali je Bugarin ostao tajanstven.

RepublikaFoto: Starsport
Valeri Božinov u dresu Partizana

- Dobio sam ponudu iz Italije, ali još uvek čekam da vidim u kom pravcu će teći pregovori. To nije sve, imam i neke druge opcije, tako da ću još razmisliti koja je najbolja - otkrio je 33-godišnji Božinov.

Božinov je u Italiji poslednji put igrao za Ternanu, iz koje je prešao u Partizan, jula 2015. godine. U Seriji A je odigrao 157 utakmica i postigao 34 gola, a igrao je i za Leće, Parmu i Fiorentinu.

Božinov je posle odlaska iz Humske lutao i menjao klubove na svakih šest meseci, a poslednja dva kluba su iz njegove domovine - Levski i Botev. 


Podsetimo, za Partizan je nastupao od leta do 2015. do februara 2017. godine, osvojio je titulu i Kup Srbije i ostao u srcima navijača crno-belih.

On je bez kluba i slobodan je da potpiše za bilo koji tim, a kako stoje stvari, gleda ka Italiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading