Nejmar već zna gde će da završi karijeru: "Obećao" se slavnom Englezu

Autor: Republika

Sport

10.02.2020

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako igra u jednom od najboljih timova na svetu, Brazilcu Nejmaru sve više se dopada ideja da se pridruži timu čiji je vlasnik jedan od najboljih fudbalera Engleske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar

Nejmar već zna gde će završiti karijeru - kod Dejvida Bekama. Dva fudbalska superstara javno su obećali jedan drugom da će se sresti u Majamiju.

Bekam je jedan od vlasnika novog MLS kluba - Intera, koji će uskoro početi debitantsku sezonu, a za nekoliko godina dres će obući sjajni Brazilac.

 - Dejvid me zvao da igram u njegovom timu. Želim to. Rekao sam mu - jednog dana sigurno dolazim. On je moj predsednik, mi smo u ovome zajedno - kazao je Nejmar.

Ima još vremena do tada, Nejmar ima 28 godina i pred njim je još mnogo sezona u Evropi.

 - Amerika ima veliku šansu, fudbal je sve popularniji, polako se probija na listi sportova. Nejmaru ću poslati papir da ga potpiše. Neće biti upisana cifra, ali nećemo imati previše novca za njega za nekoliko godina - našalio se Bekam. 

Slavni Englez želi da što brže napravi respektabilan tim, a pominje se da bi na kraju sezone u Majami mogli da se presele Edinson Kavani i Luis Suares, kao i igrač Real Madrida Luka Modrić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading