Do juče ga ponižavali, sada ga hvale: "Jović isplaćuje kredit"

Autor: Republika

Sport

10.02.2020

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo osporavani napadač Real Madrida Luka Jović, sinoćnim pogotkom protiv Osasune dokazao je treneru Zinedinu Zidanu da može da računa na njega u nastavku prvenstva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Luka je svoj drugi gol za kraljevski klub postigao u nadoknadi vremena, potvrđujući pobedu Real Madrida protiv Osasune. Doveden kao vrsni napadač iz Ajntrahta za 60 miliona evra, u poslednje vreme je čini se pao moralno jer ga golovi nikako nisu hteli. Pričalo se takođe da ga saigrači sabotiraju, a ni španski mediji nisu bili blagonakloni prema njemu pa su ga često nazivali "promašajem sezone". 

Ipak, kako je Jović kod Zidana dobijao "priliku na kašičicu", shvatio je da mora da se potrudi i više od onoga što može. Iako je ovo njegov tek drugi pogodak, jako je važan za Lukino samopouzdanje. Samim tim, tek su sada izgleda španski mediji uočili njegov potencijal. 

Tako je španski "Fichajes" napisao tekst sa naslovom "Jović isplaćuje kredit", aludirajući da je trener Zinedin Zidan sve vreme verovao u 60 miliona evra plaćenog reprezentativca Srbije.

 - Za nekoliko minuta pokazao da Zidan može da računa na njega. Došao je prošlog leta posle sjajne sezone u Ajntrahtu, zbog koje je Real Madrid platio 60 miliona za njega, ali je od tada imao komplikovanu sezonu. Zidan mu je davao prilike, pokazao je da mu veruje, iako mladi Balkanac nije pokazao pravo lice - navodi se u tekstu. 

 - Mlad je, tek je stigao i dobra stvar je što je u timu u kojem ima mnogo bitnijih igrača i mora da se prilagodi. Na startu je pogađao stative, poništeni su mu golovi zbog ofsajda i zato mu se stvorila napetost, iako je bio miran u izjavi da postoji negativna atmosfera kada se govori o njemu u Realu. Nema sumnje da će gol Osasuni biti značajan podsticaj u njegovom moralu. Za Real je važno da ima najbolju verziju Luke Jovića", zaključuje se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading