Lion nije uspeo da osvoji Pariz: Rutinska pobeda Pari Sen Žermena u derbiju kola!

Autor:

Sport

09.02.2020

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna goleada u nedelju uveče. Posle Milana, i u Parizu isti rezultat. U derbiju 24. kola francuske Lige 1, Pari Sen Žermen je pred svojim navijačima savladao Olimpik Lion sa 4:2 i dodatno se učvrstio na vodećoj poziciji, sa 12 bodova više od drugoplasiranog Marseja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Radost fudbalera Pari Sen Žermena

Tokom prvog poluvremena domaći su, iako bez povređenog Nejmara, bilo znatno bolji rival. Postigli su dva gola, a mogli su još toliko, jer su dva gola Maura Ikardija poništena zbog ''tesnih'' ofsajda.

Ono što nije bilo sporno, jeste vodeći gol Anhela Di Marije, koji je u 22. minutu prihvatio loptu na desnoj strani, krenuo u solo-prodor i poslao loptu u bliži ugao - 1:0.

Šesnaest minuta kasnije, prednost domaćih je duplirana. Ikardi je osvojio loptu na sredini terena, prosledio za Menijea, koji odmah šalje u kazneni prostor, gde Kilijan Mbape sjajno reaguje i pogađa za 2:0.

Kada je početkom drugog poluvremena Marsal postigao atraktivan autogol za 3:0, izgledalo je da je sve rešeno, ali onda sledi neočekivan odgovor ekipe Liona.

Terije u 52, pa Dembele u 59. minutu vraćaju neizvesnost, smanjuju na 3:2, ali još veće uzbuđenje usledilo je nešto kasnije, kada je Dembele imao novu priliku za izjednačenje, međutim nije imao sreće, pogodio je stativu.

Pitanje pobednika rešio je Edinson Kavani u 79. minutu, samo tri minuta pošto je na terenu zamenio Ikardija - 4:2.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading