SAZNAJEMO! Tandem legendi na leto preuzima crveno-bele: Vidić u Zvezdi zamenjuje Terzića!

Autor:

Sport

10.02.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vratio se Dejan Stanković (41) u decembru u svoju Crvenu zvezdu nakon pune dve decenije, a kako Srpski telegraf saznaje, novom treneru lidera Superlige već od juna u klubu iz Ljutice Bogdana mogle da se pridruže još dve legende, i to na rukovodećim pozicijama. Naime, Nemanja Vidić (38) trebalo bi da bude novi generalni direktor šampiona Srbije umesto Zvezdana Terzića, dok bi istovremeno na funkciju sportskog direktora došao Marko Pantelić (41) kao zamena za Mitra Mrkelu. Terzić, koji je alfa i omega velikana sa Topčiderskog brda skoro šest godina, za naš list istakao je da su bivši asovi dobrodošli u Zvezdu i da za sve njih ima mesta u crveno-beloj porodici.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela

LEGENDE, ČEKAMO VAS

Eventualna promena na čelnim funkcijama u našem najtrofejnijem klubu desiće se nakon završetka sezone, čiji je nastavak naredne subote, a u kojoj Zvezda juri treću uzastopnu titulu. S obzirom na to da je prednost u odnosu na Partizan čak 11 bodova, šampionski pehar deluje blizu, pa bi direktorski tandem Terzić - Mrkela ostavio naslednicima pohod u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Zvezdan Terzić za Srpski telegraf nije direktno potvrdio ove promene, ali je naglasio da su za Vidića i Pantelića vrata Marakane uvek otvorena

- Nemanja Vidić, Marko Pantelić i svi ostali bivši igrači imaju mesta u Crvenoj zvezdi, shodno njihovim ambicijama i afinitetima. To dokazuje i povratak svojoj kući Dejana Stankovića. Puno mi je srce kada vidim da su u Zvezdi bivše legende kluba Džaja, Pižon, Kule, Boško Đurovski, Mrkela - rekao je Terzić.

SVI KAO JEDAN

Nemanja Vidić, koji je pre nepune dve godine u Engleskoj stekao trenersku PRO licencu, napustio je Marakanu kao igrač u leto 2004. godine odlaskom u moskovski Spartak, dok se Marko Pantelić godinu dana kasnije otisnuo u Hertu.

Aktuelni sportski direktor Beograđana Mitar Mrkela nije želeo da detaljnije komentariše moguće promenu u vrhu kluba.

RepublikaFoto: Starsport
16 Godina prošlo od Nemanjinog odlaska sa Marakane

- Nemam komentar o dolasku Vide i Pantele u Zvezdu. U pitanju su legende našeg kluba, momci koje odlično poznajem i izuzetno cenim i poštujem - kratak je bio Mrkela.

Deki, Vida i Pantela, tri velika prijatelja i nekadašnja saigrača, miljenici "Delija", ruku podruku u misiji pravljenja evropske Zvezde. Čeka nas vrelo leto na Marakani, na radost crveno-bele armije.

RepublikaFoto: Starsport
Povratak na Marakanu posle 15 godina? Marko Pantelić...

Mrkela: Ništa od Prijovića!

Zvezdaška javnost poprilično se uzburkala zbog mogućnosti da Aleksandar Prijović (29) pojača redove lidera Superlige, ali od tog posla, ako je suditi po izjavi Mitra Mrkele za naš list, neće biti ništa.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Prijović

- Prelazni rok je za Crvenu zvezdu završen u petak 7. februara i definitivno nećemo dovoditi niti jednog igrača ove zime, osim Sekua Sanoga, koji je došao na jednogodišnju pozajmicu još ranije - rešio je dilemu oko golgetera sportski direktor Beograđana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading