"Mitrovićeva igra me čini ponosnim, od ponašanja u svlačionici, držanja i liderskih kvaliteta!"

Autor:

Sport

09.02.2020

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Fulama Skot Parker prepun je reči hvale za napadača svog tima Aleksandra Mitrovića. Srpski reprezentativac već dugo donosi radost navijačima svog kluba, ali podatak da je u ovoj sezoni dao 20 golova ne može da ne budi emocije.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović

- Dati 20 golova ovako rano u sezoni je stvarno odlično, naročito što ima još mnogo utakmica do kraja prvenstva. Mitrovićeva igra me čini ponosnim, od ponašanja u svlačionici pre meča, držanja i liderskih kvaliteta - objasnio je Parker i dodao učinak svog igrača na meču protiv Blekburna kada je jedini tresao mrežu na utakmici.

- Dolazimo do onoga kakav je Aleksandar na terenu. Pratimo ga kroz golove i tehničke sposobnosti koje poseduje, ali mislim da je uradio sve što je trebalo, zavrnuo je rukave i dobio bitku uz veoma naporan rad. Sve je to uradio i zaslužio taj gol- rekao je Parker.

Srpski internacionalac je upravo golom protiv Blekburna doneo važan trijumf svom timu jer su ta tri boda Fulam doveli u trku ka direktnom plasmanu iz Čempionšipa u Premijer ligu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading