Navijači besni nakon poraza: Šta ovaj čovek još uvek traži u Juventusu?

Autor:

Sport

09.02.2020

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mauricio Sari glavna je meta navijačkih kritika nakon subotnjeg poraza u Veroni (2:1), ali italijanski trener tvrdi da je upravo takvu utakmicu i očekivao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauricio Sari

Juventus je i dalje vodeći sa 54 boda, drugi je Inter s 51 bodom. Treći Lazio gostuje kod Parme, i ima 50.

 - Nisam uopšte zabrinut našom utakmicom u Veroni. Očekivao sam ovakav meč. Znao sam da će oni napraviti pritisak od prve minute, koje će nama onda omogućiti situacije 3 na 3 u kontrama. I to se dogodilo. Međutim, gol za izjednačenje koji smo primili me zabrinjava, tako nešto stvarno ljuti. Ispalo je kao da nam nije bilo važno, a to ne smemo da dozvolimo u ovom delu sezoone", objasnio je Sari nakon utakmice.

Da li su igrači umorni, bilo je jedno od pitanja na pres konferenciji.

 - Mi bismo pre svega trebali da razmišljamo o tome šta nam se događa u glavama. Ne možete poklanjati golove kako se to sad nama dogodilo, mi moramo biti svesni da je ova grupa igrača već imala velike prednosti u prvenstvu, po 10 bodova i slično. Međutim, sada bi trebalo da shvate da je budućnost drugačija, da će ovo biti borba za svaki bod. Videćemo možemo li da napravimo iskorak. Mi smo Juventus, i na nama je da osiguramo te bodove", zaključio je Sari.

Navijači imaju sve manje strpljenja, Sariju zameraju da se cela njegova koncepcija svodi na onu - dodaj loptu Ronaldu -  koji više nije mlad kao nekad, smatraju da De Ligt ipak nije klasa kakvu su očekivali i žale za odlaskom Alegrija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading